Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ronaldo vertrekt per direct bij Manchester United

Cristiano Ronaldo File Photo File photo dated 09-10-2022 of Manchester United, ManU s Cristiano Ronaldo who is to leave Manchester United by mutual agreement with immediate effect, the club have announced. Issue date: Tuesday November 22, 2022. FILE PHOTO EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or live services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publica… PUBLICATIONxNOTxINxUKxIRL Copyright: xPeterxByrnex 69903988

Cristiano Ronaldo en Manchester United hebben hun contract ontbroken. De Portugese superster en de Engelse topclub brengen dit nieuws gezamenlijk naar buiten en zij geven aan dat zij het contract van Ronaldo wederzijds hebben ontbroken. Ronaldo is hierdoor in staat om na het WK op zoek te gaan naar een nieuwe club, waar hij zijn carrière een vervolg kan geven.

Ronaldo zorgde recentelijk voor een hoop controverse vanwege een onaangekondigd interview met Piers Morgan. In dit interview van 90 minuten gaf Ronaldo onder meer aan dat hij geen respect had voor Erik ten Hag en konden ook veel van zijn ploeggenoten het ontgelden. Andere legendes van United werden aangepakt en ook de eigenaren van Manchester United; de Glazer familie, kwamen er niet zonder kleerscheuren vanaf.

De nieuwe club van Ronaldo

Volgens de internationale media heeft Ronaldo de clubs niet bepaald voor het uitkiezen. Momenteel wordt Ronaldo voornamelijk gelinkt aan intercontinentale overstappen. De Portugees had in de zomer een erg lucratief aanbod van een Saudi-Arabische club en ook de MLS is een veelgenoemde mogelijkheid voor Ronaldo.

Indien de Portugees op Europees topniveau actief wilt blijven schijnt Chelsea ook in de markt te zijn voor Ronaldo. CR7 brengt ongelofelijk veel marketingaandacht voor zich mee en daarom kan hij een erg interessante speler zijn voor een hoop clubs. Ook werd hij in de zomer gelinkt aan een overstap naar Bayern München, al werden deze geruchten al gauw ontkracht door mensen van de Duitse topclub.

Een terugkeer naar Madrid of Lissabon lijkt ook niet uitgesloten. Een contract voor 6 maanden bij Los Blancos lijkt ook een realistische stap voor Ronaldo en het kan ook zijn dat hij terugkeert naar zijn jeugdliefde; Sporting Lissabon. Hiervoor zal Ronaldo wel een groot deel van zijn salaris in moeten leveren, maar zoals hij in het interview met Piers Morgan heeft hij genoeg geld op zijn bankrekening staan. De kans is dan groot dat hij bereid zal zijn om in te leveren om terug te keren bij een van zijn voormalige clubs.

Ronaldo komt met Portugal in actie op het WK 2022 in Qatar. Seleção das Quinas komt op 24 november voor het eerst dit toernooi in actie in een duel met Ghana.