Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid vs Liverpool: Onze Champions League voorspelling

Na een afstraffing op Anfield staat Liverpool voor een reuzetaak en zij moeten een achterstand van 3 goals omdraaien om de kwartfinales van het miljardenbal te bereiken. Weet Liverpool in de buurt te komen van de kwartfinales of doet Real Madrid wat het moet doen en bereiken zij op professionele wijze de kwartfinales? Wij geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Real Madrid wint

Real Madrid

Sinds de wedstrijd met Liverpool verkeert Real niet bepaald in al te beste vorm. In de Copa del Rey werden zij uitgeschakeld door Barcelona en ook daarna speelden zij gelijk tegen Real Betis. Afgelopen weekend werd er dan wel gewonnen. Tegen Espanyol werd het 3-1 en in eigen huis wist Real vrij eenvoudig te winnen. In eigen huis verloor Real Madrid sowieso pas één keer dit gehele seizoen. Dat was toen Barcelona won in de Copa del Rey. Verder werd er alleen maar gewonnen, op drie remises in de LaLiga na.

Met name Vinicius verkeert de laatste tijd in goede vorm. De Braziliaanse buitenspeler was op Anfield tweemaal trefzeker en wist ook een assist af te leveren. In de wedstrijden die volgden was Vinicius slechts goed voor één goal, maar toen speelde het gehele elftal erg teleurstellend. Ook zullen wij met grote ogen gaan kijken naar Luka Modric. De Kroaat blinkt op zijn oude leeftijd nog steeds wekelijks uit en hij lijkt alleen maar beter te worden. Iemand die we misschien moeten missen is de Ballon d’Or winnaar Karim Benzema. De Fransman is nog een vraagteken vanwege een blessure.

Liverpool

Liverpool is een van de meest inconsistente ploegen in het Europese voetbal dit seizoen. Twee weken geleden won Liverpool met 7-0 van aartsrivaal Manchester United, maar dit weekend verloren zij met 1-0 van hekkensluiter Bournemouth. Met name op Anfield lijkt Liverpool de laatste tijd goed te spelen en het is dan ook zorgelijk dat zij in eigen huis al met 2-5 verloren van de Koninklijke.

Als Liverpool de volgende ronde wilt bereiken moet met name hun aanval een goede dag hebben. Tegen United was dit het geval en toen waren Salah, Gakpo en Nunez allemaal twee keer trefzeker. Afgelopen weekend stelden zij allemaal teleur en met name Salah zakte onder de ondergrens. Ook zal Liverpool de strijd op het middenveld moeten winnen. Tegen mensen als Modric, Tchouameni en Valverde zal het zwakke middenveld van Liverpool het erg lastig hebben.

Onze voorspelling

Wij denken dat Real Madrid gaat winnen van Liverpool gaat winnen. De Koninklijke verkeert weliswaar niet in goede vorm, maar met de inconsistentie van Liverpool hebben wij weinig vertrouwen tegen zo’n goede tegenstander. Ook speelt Real in eigen huis altijd erg goed en heeft Liverpool het vaak erg lastig buiten Anfield. De bookmakers zien Real Madrid ook als de favoriet, wat onder meer blijkt uit de bet365 quotering van 2.25.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Vinicius Junior scoort’ voor 3.25, ‘Real Madrid scoort in beide helften’ voor 2.75 en ‘Dubbele kans: Liverpool wint of gelijkspel’ voor 1.61. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Santiago Bernarbeu in Madrid en vindt plaats op woensdag 15 maart om 21:00.

Andere Europese wedstrijden

Naast Real Madrid vs Liverpool worden er nog een paar andere wedstrijden gespeeld in het Europese voetbal deze week. Ontdek hieronder onze uitgebreide Champions League, Europa League en Conference League voorspellingen voor de aankomende week: