Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Malacia maakt droomtransfer naar Manchester United

Copyright: IMAGO / Box to Box Pictures

Tyrell Malacia maakt de overstap naar Manchester United, zo maken beide clubs via hun officiële kanalen bekend. Volgens Transfermarkt maakt Manchester United 15 miljoen euro over voor de linksback van Feyenoord.

Malacia speelde al sinds 2008 in de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in 2017 tegen Napoli zijn debuut voor Feyenoord. In totaal kwam de linksback tot 136 optredens voor zijn jeugdliefde en wist hij de KNVB Beker en Johan Cruijf Schaal te winnen.

Lange tijd leek Malacia op weg te gaan naar Olympique Lyon, waar Peter Bosz werkzaam is. Totdat op het laatste moment Manchester United ook een bod maakte op de geboren Rotterdammer. Malacia is de eerste aanwinst van nieuwe coach Erik ten Hag, en de Nederlander kent Malacia maar al te goed van hun gezamenlijke tijd in de Eredivisie.

Tyrell Malacia zal het om de linksbackpositie in Manchester opnemen tegen Luke Shaw en Alex Telles en op 7 augustus kan hij zijn officiële debuut gaan maken voor de Engelse grootmacht. Manchester United begint het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Brighton.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.