Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Sinisterra maakt overstap naar de Premier League

Copyright: IMAGO / Box to Box Pictures

Luis Sinisterra gaat Feyenoord na vier jaar verlaten. De Colombiaan tekent tot medio 2027 en verzekert Feyenoord van 25 miljoen voor zijn diensten.

Sinisterra kwam in 2018 over van het Colombiaanse Once Caldas. De vleugelaanvaller kende een moeizame start in Rotterdam en raakte in 2020 zelfs langdurig geblesseerd aan zijn kruisband. Afgelopen seizoen beleefde de Colombiaans international zijn échte doorbraak in het eerste van Feyenoord. In 30 Eredivisiewedstrijden was hij goed voor 12 goals en 7 assists en in de Conference League wist hij in 12 wedstrijden 6 keer te scoren en 4 assists te verzorgen. In totaal speelde Sinisterra 113 officiële wedstrijden voor de ploeg van Arne Slot.

Leeds United is bezig aan een drukke transferzomer. De club haalde naast Sinisterra onder meer ook al Brenden Aaronson, Tyler Adams en Rasmus Kristensen, die sommigen nog wel zullen kennen van zijn tijd bij Ajax. Ook verliet Kalvin Phillips de club en is de kans groot dat Raphina een transfer gaat maken. De Braziliaan wordt gelinkt aan Europese topploegen als Chelsea, Arsenal en Barcelona.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.