Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Jude Bellingham maakt droomtransfer naar Real Madrid

Bron: IMAGO / PA Images

De kogel is door de kerk; misschien wel het grootste talent op het middenveld heeft nu zijn overstap gemaakt naar een absolute topclub. Real Madrid maakt naar verluidt 103 miljoen over voor de Engelsman, die de afgelopen drie jaar actief was bij Borussia Dortmund. Hier groeide Bellingham uit van een toptalent, naar een van de beste middenvelders in de wereld en was hij enorm onderscheidend in de Bundesliga dit seizoen, waar Dortmund op de laatste speeldag nipt de titel verspeelde.

In Madrid komt Bellingham samen te spelen op een middenveld dat uit pure klasse bestaat. Van oude krachten Modrić en Kroos kan Bellingham enorm veel leren, en hij moet samen met Camavinga, Tchouaméni en Valverde een super talentvol middenveld uitmaken, waar Los Blancos nog jarenlang van kan genieten.

Naar verluidt waren teams als Liverpool en Manchester City ook geïnteresseerd in de handtekening van de Engelsman. Toch was de keuze van de Engelsman duidelijk en prefereert hij een overstap naar Spanje. Dit is ook te zien aan de lengte van zijn contract; Bellingham tekent bij Real Madrid tot 2029, wat laat zien dat de jonge middenvelder zeker is van zijn zaak.