Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Vriendinnen van Euro 2020-spelers winnen op Instagram

Christiano Ronaldo staat met 304 miljoen volgers op eenzame hoogte op Instagram, dat mag inmiddels bekend zijn. Georgina Rodriguez, zijn vriendin, profiteert mee van het succes; ze is met bijna 25 miljoen volgers koploper bij de spelersvrouwen. Kelbet.nl berekende de populariteit van de Euro 2020-voetballers en hun vrouwen op Instagram.

Ook de vrouwen en vriendinnen van Oranjespelers tref je aan op Instagram. Mikky Kiemeney bijvoorbeeld, vriendin van Frenkie de Jong, heeft zo’n 1,5 miljoen volgers op Instagram en voert daarmee de lijst aan van Nederlandse voetbalvrouwen op Insta. AnneKee Molenaar, vriendin van Matthijs de Ligt, heeft een indrukwekkende volgersgroep van 442.000 fans. Estelle Bergkamp, dochter van legende Dennis Bergkamp en vriendin van Donny van de Beek, wordt gevolgd door zo’n 95.000 fans en staat daarmee in de oranje top drie.

Keeper van het Duitse Elftal Kevin Trapp laat het Instagram-succes graag over aan zijn vriendin, het Braziliaanse model Izabel Goulart, die wordt bewonderd door 4,6 miljoen Instagram-fans. Zangeres Edurne García Almagro, vriendin van doelman David de Gea, heeft bijna 1,9 miljoen Instagramvolgers. Alicia Aylies is de vriendin van Kylian Mbappé en mag zich rekenen tot de instagram top van de EK-voetbalvrouwen met meer dan 432.000 volgers. Izabel, vrouw van de Kroatische middenvelder Mateo Kovacic, heeft ongeveer 384.000 volgers en Jessica Aïdi, vriendin van Marco Verratti wordt bewonderd door om en nabij 329.000 volgens op het sociale platform.

Euro-2020-spelers

EK-spelers die na Ronaldo populair zijn op Instagram:

Kylian Mbappé52,6 miljoen volgers
Paul Pogba45,1 miljoen volgers
Gareth Bale43,9 miljoen volgers
Karim Benzema39,9 miljoen volgers
Antoine Griezmann33,3 miljoen volgers

Memphis Depay is van de Oranjespelers het populairst op Instagram met 10,9 miljoen volgers, gevolgd door Frenkie de Jong met 8,8 miljoen en Matthijs de Ligt met 5,4 miljoen. Gemeten naar de Instagram-populariteit van de spelers zijn dit de acht winnende EK-elftallen op Instagram:

Portugal332 miljoen volgers
Frankrijk224 miljoen volgers
Duitsland83 miljoen volgers
België70 miljoen volgers
Engeland65 miljoen volgers
Spanje64 miljoen volgers
Wales52 miljoen volgers
Nederland39 miljoen volgers

Puck
43 artikelen
Puck is een grote voetbalfan die naast de sport ook een liefde heeft voor poker - zowel online als offline.