Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Owen Wijndal is de nieuwe linksback van Ajax

Na heel lang onderhandelen is het eindelijk rond; Owen Wijndal maakt voor 10 miljoen euro de overstap van Alkmaar naar Amsterdam. De linksback tekent een contract tot medio 2027.

Wijndal is een product uit de jeugd van AZ en hij speelde al sinds 2010 voor de ploeg uit Alkmaar. Wijndal werd al maandenlang gelinkt aan een overstap naar de hoofdstad en na getreuzel van Ajax is de transfer nu eindelijk rond. De aanvoerder van AZ speelde in totaal 142 wedstrijden voor de hoofdmacht van Alkmaar en ook kwam hij al tot elf optredens in het nationale elftal.

De geboren Zaandammer zal in Amsterdam de concurrentiestrijd aangaan met Daley Blind. Ook zit Nicolas Tagliafico nog bij de club, maar de Argentijn wordt gelinkt aan een buitenlandse overstap en de kans is grot dat hij deze zomer nog vertrekt. Wijndal kan op 30 juli zijn officiële debuut maken voor de Amsterdammers in de Johan Cruijf schaal tegen PSV.

Björn
423 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...