Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep E Voorspellingen: op welke grote kans moet ik wedden

Twee grote Europese namen ontmoeten elkaar direct aan het begin, in de groepsfase. Spanje en Duitsland zijn de twee teams met de beste uitgangspositie voor de knock-outfase. De Spanjaarden en de Duitsers zullen er dus op gebrand zijn de eerste plaats veilig te stellen om het in de knock-outfases gemakkelijker te hebben.

Achter hen hebben Japan en Costa Rica geen enkele steun van de voorspellingen. Van deze twee landen lijken de Japanners de meeste kans te hebben om uit de groepsfases te komen in het geval van een slechte prestatie van de Spanjaarden of de Duitsers.

Onze WK Groep E voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep E wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

De favorieten en de outsiders van groep E in het WK 2022

Twee ploegen lijken er dus logischerwijs uit te springen in deze groep. De viervoudige winnaars van de competitie, Duitsland, die een nieuw elan hebben dankzij de nieuwe generatie spelers, van Musiala, Havertz of zelfs Schlotterbeck, en Spanje, winnaar van het WK 2010, dat in Qatar een goede prestatie zal willen neerzetten. Het lijkt dus een voor de hand liggende keuze om de Spanjaarden en de Duitsers voor te laten gaan in deze groep.

De twee andere landen in deze groep zullen er alles aan doen om te bewijzen dat de voorspellingen onjuist zijn. Japan, dat in 2018 de ronde van 16 haalde en bijna zegevierde over België, heeft meer in zijn mars dan Costa Rica. Als er een winnaar is in de clash tussen Spanje en Duitslandzouden de Japanners de gelegenheid te baat kunnen nemen.

Groep E Voorspellingen – Favorieten

  • Spanje: De Spanjaarden zullen de halve finale willen halen, na de laatste Euro. Met veelbelovende jonge spelers als Pedri, Gavi en Pau Torres maken de Spanjaarden een goede kans om dit toernooi te halen.
  • Duitsland: Het Duitse team heeft indruk gemaakt sinds de komst van Flick aan het front van de opstelling. Met een meer dan gedecoreerde aanvallende line-up, is dit een natie die het beste vermeden kan worden in deze competitie.

Groep E Voorspellingen – Outsiders

  • Japan: Het Japanse team zal niet gemakkelijk zijn om over te onderhandelen. Ze lijken echter minder capabele spelers te hebben die echt het verschil zouden kunnen maken dan bijvoorbeeld Spanje of Duitsland. Japan zou, ondanks alles, iedereen kunnen verrassen.
  • Costa Rica: Het zou een schok zijn om de ploeggenoten van Keylor Navas voorbij de groepsfase te zien komen. Maar hetzelfde werd gezegd in 2014, toen Costa Rica in een onmogelijke groep werd geplaatst, naast Italië, Engeland en Uruguay. Maar dat weerhield hen er niet van om als eerste te eindigen.
Groep E Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.