Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep H Voorspellingen; de favorieten klaar om te presteren zoals verwacht

Deze keer, lijken twee naties veel beter dan de anderen. De Europese kampioenen van 2016 Portugal en Uruguay, nog steeds in de mix ondanks een vergrijzende generatie die goed presteert bij grote Europese clubs (namelijk Atletico Madrid en Manchester United). Zie in dit artikel onze Groep H Voorspellingen.

Terwijl Portugal en Uruguay kunnen in de strijd om de eerste plaats, Ghana en Zuid-Korea zullen proberen hun kansen op kwalificatie in de groepsfase in leven te houden. Een overwinning van een van beide ploegen in hun onderlinge confrontatie zou beide ploegen onder druk kunnen zetten als ze gelijkspelen.

Onze WK Groep H voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep H wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

2022 WK Groep H Voorspellingen Favorieten en Outsiders

Portugal zal uiteraard geleid worden door Cristiano Ronaldo. Het potentieel van de Portugezen is indrukwekkend op alle posities, zozeer zelfs dat de Europese kampioen van 2016 wel eens de eerste finale uit zijn geschiedenis op een WK zou kunnen spelen. Ze zullen zeer zeker moeten Uruguay van zich af zien te schudden om bovenaan de groep te eindigen.

Ghana en Zuid-Korea hebben goede spelers, maar over het algemeen lijkt het te beperkt om de twee favorieten van de groep te alarmeren. Heung-Min Son zou het verschil kunnen maken, maar hij is de enige speler die het lijkt te kunnen aan Koreaanse zijde.

Groep H Favorieten

  • Portugal: Zij zijn de grote favoriet om bovenaan te eindigen in deze groep. Bernardo Silva, João Cancelo, Bruno Fernandes, Diogo Jota, Renato Sanches, Rafael Leão, Ruben Dias en natuurlijk Cristiano Ronaldo. Dat zijn een heleboel mensen!
  • Uruguay: Onder aanvoering van hun veteranen Diego Godin, Edinson Cavani en Luis Suarez zouden de Celeste, die vier jaar geleden Portugal in de ronde van 16 hadden uitgeschakeld, zich kunnen revancheren en een spaak in het wiel van laatstgenoemde kunnen steken.

Groep H Outsiders

  • Ghana: Kwartfinalist in 2010, de Ghanese ploeg kwam aan het einde van een cyclus, maar is begonnen met zichzelf te vernieuwen naarmate de tijd vordert. Het lijkt echter moeilijk om de Black Stars voor een verrassing te zien zorgen in deze groep.
  • Zuid-Korea: Met uitzondering van Tottenham’s Heung-Min Son, is het moeilijk om een Zuid-Koreaanse speler te zien opvallen. Son kan scoren, maar hij kan het niet in zijn eentje, en de rest van de ploeg lijkt niet het niveau te halen dat verwacht wordt voor een WK.
WK Groep H Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.