Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Registreren op LiveScore Bet – Hoe gaat dat?

 1. 100% FREE BET TOT €250*
  *24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie. Alleen winsten van de Free Bet worden uitbetaald. Zie onderstaande regels. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Volledige voorwaarden

In onze review zul je alles te weten komen als het gaat om een account aanmaken op LiveScore Bet. Deze betrouwbare bookmaker is een jonge legale site voor sportweddenschappen. De Live Score Group, die het welbekende LiveScore.com exploiteert, heeft deze weddenschapssite in 2020 gelanceerd.

Hoewel deze bookmaker nog betrekkelijk nieuw is, lijkt het veel te bieden, in de zin dat het uitstekende sporten dekt, livestreams aanbiedt, en nieuwe en bestaande klanten goed beloont voor hun ‘aanwezigheid’. Wil je een account aanmaken op LiveScore Bet, dan is onze gids de eerste stop om dit correct te doen.

Stap voor stap: hoe een account aan te maken op LiveScore Bet

Als het gaat om een account aanmaken op LiveScore Bet, biedt de bookmaker een heel eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken platform. Hier is een stap-voor-stap ‘gids’ om je te laten zien hoe je te werk gaat.

 1. Bezoek hun website of mobiele website

Het eerste wat je natuurlijk moet doen is naar de LiveScore Bet homepage gaan, dit kan via de desktop site, en je kunt ook mobiel hun website bezoeken als je dat wil.

 1. Schrijf je in, en deel je gegevens

Een account aanmaken op LiveScore Bet is, zoals hierboven al even aangegeven, snel en gemakkelijk. Klik in de rechterbovenhoek van de homepage op ‘Nu registreren’. Het eerste van drie schermen zou nu moeten verschijnen.

 • Het eerste scherm vraagt naar je naam, geboortedatum, e-mailadres, en andere persoonlijke gegevens.
 • Een tweede scherm vraagt je om aanvullende informatie over je contactgegevens.
 • Daarna wordt je gevraagd je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren op het derde scherm.

Nadat je dat allemaal gedaan hebt, klik je het laatste keuzeknop om zo ook de voorwaarden te aanvaarden en zo je LiveScore Bet account te confirmeren.

 1. Stort geld en verifieer je identiteit

Na het registreren bij LiveScore Bet kun je je account financieren. In de meeste gevallen hoef je je identiteit bij een bookmaker pas te verifiëren als je geld opneemt. Dit is iets waar dat deze goksite een ongewone weg heeft genomen door te eisen dat je je identiteit geverifieerd voordat je de eerste storting verricht.

Het is echter wel vrij gemakkelijk te doen. Je ziet de document upload tool als je een eerste storting gaat verrichten. Hiermee kun je foto’s bijvoegen van twee van de drie geaccepteerde soorten identificatie: een paspoort, rijbewijs, of rekening/bankafschrift. Rechtsboven in het scherm klik je op ‘Storten’. In het gedeelte hieronder over stortingen leggen we uit hoe je op je LiveScore Bet account geld kunt storten.

 1. Plaats een weddenschap

Nu je wat geld op je LiveScore Bet account hebt staan, is het eindelijk tijd om weddenschappen te plaatsen. Je kunt alle sporten waarop je kunt wedden zien door op de lange lijst aan de linkerkant te klikken. Als je wint zal LiveScore Bet uitbetalen wat het je schuldig is.

Welkomstbonus bij LiveScore Bet

Als nieuwe spelers een account aanmaken op LiveScore Bet is er natuurlijk een welkomstbonus beschikbaar. Wij van Kelbet hebben nog een diepere duik genomen naar de LiveScore Bet promotiecode en de welkomstbonus die je hiermee kunt verdienen. Je kunt tot €100 aan Free Bets ontvangen als je een nieuwe speler bij LiveScore Bet wordt, en het werkt als volgt:

Als je minstens €10 op je LiveScore Bet account gestort hebt, mag je de bonus gaan gebruiken. Plaats een inzet van minstens €10 met een minimum notering van 1.50. Na het plaatsen van je inzet kun je tot €100 aan Free Bets claimen.

Welkomstbonus bij LiveScore Bet

Deze bookmaker eist dat je de gratis weddenschappen alleen inzet met odds van 1.50 of hoger om voor deze bonus in aanmerking te komen. Afgezien van de wettelijke leeftijdsgrens van 24 jaar zijn er niet veel verdere ’bonusvoorwaarden’ die de bookmaker oplegt.

*24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie. Alleen winsten van de Free Bet worden uitbetaald. Zie onderstaande regels. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Een account aanmaken op LiveScore Bet mobiel

Momenteel is er een LiveScore Bet app beschikbaar in Nederland om bij LiveScore Bet ‘on the go’ mobiel te kunnen wedden. De goksite heeft een mobiele website die je gewoon vanaf je mobiele toestel kunt bereiken. Je kunt een account aanmaken op LiveScore Bet mobiel dus net zo gemakkelijk doen als vanaf je desktop-pc.

Met de mobiele goksite kun je genieten van het vertrouwde zwarte thema, met witte en oranje tekst dat je ook van de desktop versie gewend bent. Mobiele gebruikers zullen de site heel gemakkelijk te gebruiken en vlot draaiend vinden.

Voorwaarden voor het registreren bij LiveScore Bet

In Nederland moeten spelers aan bepaalde voorwaarden voldoen om zich voor het registreren bij LiveScore Bet te kwalificeren. Hieronder vind je de drie belangrijkste van die voorwaarden:

 • Om je te registreren bij LiveScore Bet moet je minstens 18 jaar oud zijn, en om in aanmerking te komen voor bonussen moet je 24 jaar oud zijn.
 • Spelers moeten inwoner van Nederland zijn met een geldig adres als ze zich registreren bij LiveScore Bet.
 • Het is voor het registreren bij LiveScore Bet ook vereist dat je een Nederlandse bankrekening op je eigen naam bezit..

Je vindt alle andere voorwaarden natuurlijk ook integraal op hun website. Lees ze.

Hoe kan je wedden met je LiveScore Bet account?

Moderne online sportbooks zullen meestal tussen de 20 en 30 sporten aanbieden om op te wedden. Dit is een geweldige slag voor LiveScore, met meer dan 40 verschillende markten beschikbaar. Dat is verbazingwekkend voor een jonge bookmaker.

Hoe een single weddenschap te plaatsen op LiveScore Bet?

Bij een enkelvoudige weddenschap wordt gewed op een enkele uitkomst van een evenement. Het is misschien wel de gemakkelijkste soort weddenschap om te begrijpen.

Wedders plaatsen een inzet op een bepaalde wedmarkt, zoals een paard dat de race, of een voetbalteam dat de wedstrijd wint. Alleen als je juist gewed hebt, zal LiveScore Bet uitbetalen wat je volgens de notering gewonnen hebt.

LiveScore Bet Weddenschap Plaatsen

Hoe een gecombineerde weddenschap te plaatsen op LiveScore Bet?

Weddenschappen combineren is ook mogelijk. Een winkans wordt berekend op basis van een gemiddelde van alle wedstrijden die je geselecteerd hebt om samen op in te zetten.

Je kunt een hogere uitbetaling krijgen door meer wedstrijden te combineren. Om te winnen moet je echter voor alle wedstrijden de juiste uitslag hebben voorspeld. Combinatie weddenschappen kunnen voor veel opwinding zorgen en zijn vooral reuze spannend.

Betaalmethoden: hoe te storten en opnemen

Zoals elke modern en legaal wedkantoor biedt deze betrouwbare online goksite de veiligste betaalmethoden die momenteel beschikbaar zijn. Je kunt kiezen uit drie van de vijf betaalmethoden die de KSA momenteel acceptabel acht.. We hebben het hier over iDeal, Visa en Mastercard.

LiveScore Bet Betaalmethoden

Hoe te storten?

Op deze goksite kun je in een paar eenvoudige stappen een storting doen.

 • Navigeer naar de (mobiele) website van de bookmaker.
 • Kies je gewenste betaalmethode en volg dan de instructies van het betaalsysteem op de betaalpagina.
 • Als je je transactie voltooid hebt, word je teruggeleid naar de website van de bookmaker. Het is belangrijk te weten dat met alle beschikbare betaalmethoden, het geld onmiddellijk op je rekening kan verschijnen.

Hoe kun je je bij LiveScore Bet laten uitbetalen?

Het is ook belangrijk om te weten hoe bij LiveScore Bet uitbetalen werkt. Ook hoe je dit kunt aanvragen moest je een account aanmaken op LiveScore Bet is interessant te weten. Het proces is eenvoudig, volg gewoon deze stappen.

 • Zoals gewoonlijk moet je inloggen via de LiveScore Bet website of de mobiele website.
 • Op de betaalpagina van je account kun je een opname aanvragen bij de cashier. Een medewerker van de cashier controleert of je aan de opname criteria voldoet.
 • Na de goedkeuring zal LiveScore Bet uitbetalen en het opgevraagde bedrag naar je persoonlijke bankrekening overmaken.

Klantenservice

Het is belangrijk te weten dat een account aanmaken op LiveScore Bet je de mogelijkheid geeft om te genieten van een Nederlandstalige klantenservice, en er zijn verschillende manieren om contact met ze op te nemen.

Mocht je tegen problemen aanlopen tijdens het registreren bij LiveScore Bet kun je ook bij de klantenservice terecht. Het aanmaken van een account bij LiveScore Bet komt overeen met alle goksites registratieprocessen, maar kan toch behoorlijk lastig zijn.

Bij deze legale goksite is alles op het gebied van klantenservice in orde. Wellicht de belangrijkste service is de live chat optie, die gemakkelijk bereikbaar is via een pictogram links onderaan het scherm.

Als je een vraag hebt over bijvoorbeeld hoe bij LiveScore Bet uitbetalen werkt, kun ze ook bellen via nummer: 0800 023 0926. Je kunt eventueel een e-mail sturen naar k[email protected] als je vraag niet zo dringend is.

Bovendien heeft de website van LiveScore Bet een FAQ-sectie waar spelers antwoorden kunnen vinden op tientallen veelgestelde vragen. Bijvoorbeeld:Hoe een account aanmaken op LiveScore Bet?

Ian de Man
27 artikelen
Ian is een schrijver en vertaler die sinds 2018 gespecialiseerd is in online casino’s en sportweddenschappen. Hij heeft een natuurlijke honger voor kennis en informatie en het is zijn passie om dit met zo veel mogelijk mensen te delen.