Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Is LiveScore Bet legaal in Nederland?

In dit artikel gaan we behandelen of LiveScore Bet legaal Nederland is. Deze bookmaker is recent uitgekomen en heeft veel unieke features. Verder kun je meer lezen over de geschiedenis van deze goksite en wat de grootste voordelen zijn. Voor meer diepere informatie over deze bookmaker verwijzen wij je door naar onze algemene LiveScore Bet review.

Is deze bookmaker legaal in Nederland?

Voor onze bezoekers die zich nog steeds afvragen of LiveScore Bet legaal Nederland is? Kunnen we jullie geruststellen dat deze nieuwe bookmaker in het bezit is van een licentie van de Kansspelautoriteit in Den Haag.

Dit betekent dat de diensten van Livescore Bet legaal Nederland onder het toezicht vallen van deze gokcommissie. Het is dus volledig legaal om te wedden bij deze online bookmaker. Verder is het geen probleem om gebruik te maken van de bonussen die worden aangeboden.

Deze bookmaker staat geregistreerd in NL onder de naam Livescore Malta Limited met het licentienummer 1740. Je kunt de authenticiteit van de licentie controleren op de officiële website van de Kansspelautoriteit.

Hier wordt vermeld dat de licentie is uitgegeven op 1 oktober 2021 en dat het geldig is tot 30 september 2026. Vervolgens moet LiveScore Bet legaal Nederland een nieuwe licentie aanvragen. Tot die tijd is het geen probleem om te wedden bij deze bookmaker.

Volgens de wet Kansspelen op Afstand, zijn er een aantal regelingen waar LiveScore Bet legaal Nederland zich aan moet houden. Ten eerste mogen ze spelers niet aanzetten om meer uit te geven.

Ze mogen spelers bijvoorbeeld geen extra stimulansen geven, zodat ze boven hun budget gaan uitgeven. Daarbij zijn welkomstbonussen niet problematisch, omdat dit meer een beloning is om nieuwe spelers aan te trekken.

Verder mag LiveScore Bet legaal Nederland geen jongeren aansporen om te gaan gokken. Dit geldt voor iedereen onder de 24 jaar. De bonussen zijn daarom niet beschikbaar voor jongeren.

Tot slot moet de bookmaker zich houden aan de KYC-regelingen (Know Your Customer). Dit betekent dat ze moeten achterhalen wie hun spelers zijn. Wees daarom niet bezorgd om je persoonlijke gegevens te delen met LiveScore Bet legaal Nederland.

In welke landen is het beschikbaar?

Naast LiveScore Bet legaal Nederland, biedt deze bookmaker zijn diensten ook aan andere landen. Het bedrijf was oorspronkelijk opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Destijds was het voornamelijk een platform om de live scores van voetbalwedstrijden te volgen.

Vervolgens richtte ze een bookmaker op. Engeland was daarom het eerste land waar je kon gokken bij LiveScore Bet legaal Nederland. Het Verenigd Koninkrijk heeft een langere geschiedenis met online gokken dan NL.

In 2005, werd online kansspelen al gelegaliseerd in het VK met de invoering van de Gambling Act. Dit zorgde voor een grote groei in de Britse gokmarkt. Hieruit is ook LiveScore Bet legaal Nederland ontstaan.

Reclame voor bookmakers is vaak terug te zien bij de Premier League, de hoogste voetbalcompetitie in Engeland. Je ziet bijvoorbeeld spelersshirts met de naam van een bookmaker erop. Het is een totaal andere cultuur dan die wij kennen.

Is LiveScore Bet betrouwbaar?

LiveScore Bet legaal Nederland is een erkende bookmaker. Ze zijn in het bezit van een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dit betekent dat ze hun zaken goed in orde hebben. Maar er zijn meer redenen waarom Livescore Bet betrouwbaar is.

Ten eerste hebben ze een overzichtelijke website. Je kunt duidelijk zien op welke LiveScore Bet legaal Nederland sporten je allemaal kunt wedden en wat de quoteringen zijn. Verder vind je onder in de site alle belangrijke informatie over voorwaarden en licenties.

Hier kun je ook lezen over verantwoord spelen. Dit is een ander punt waarom LiveScore Bet betrouwbaar is. Ze promoten namelijk verantwoord spelen. Zo moet elke speler zijn limieten instellen, tijdens het aanmaken van een account.

Op deze manier wordt er voorkomen dat spelers te veel uitgeven. Wanneer de limiet is bereikt, wordt je account voor een periode uitgeschakeld. Daarna kun je de volgende dag of volgende week weer verder gokken.

De goede klantenservice is nog een reden waarom LiveScore Bet betrouwbaar is. Om in contact te komen met de klantenservice, kun je bellen of een e-mail sturen. Bovendien kun je gratis bellen, omdat er gebruik wordt gemaakt van een 0800-nummer.

Er is ook een optie om met de klantenservice te praten via een live chat. Hierbij kun je directe berichten sturen naar een medewerker. Als je dus twijfels hebt of LiveScore Bet betrouwbaar is, kun je de nodige vragen stellen aan de klantenservice.

Het laatste punt dat LiveScore Bet betrouwbaar maakt, is dat al hun voorwaarden beschikbaar zijn op de website. Hier kun je alles lezen over hoe je kunt wedden bij deze bookmaker en hoe je je winsten kunt laten uitbetalen.

Daarbij zijn deze voorwaarden goedgekeurd door de Kansspelautoriteit. De bookmaker moet zich hier aan houden. Je bent hiervoor beschermd door de gokcommissie.

LiveScore Bet Legaal in Nederland

LiveScore Bet legaal Nederland: Korte geschiedenis

Nu we hebben behandeld waarom LiveScore Bet betrouwbaar is, willen we de geschiedenis van deze bookmaker doornemen. Het bedrijf achter deze goksite bestaat namelijk al sinds 1998. Toen was het alleen nog een website om de scores van voetbalwedstrijden te volgen.

Door de jaren heen, hebben ze hun diensten uitgebreid over andere sporten en een bookmaker toegevoegd. Verder hebben ze een mobiele app, waarmee je voetbalwedstrijden kunt volgen. Het is de meest gedownloade sport app voor zowel Android als iPhone.

Het bedrijf heeft ook een andere goksite onder de naam Virgin Bet. Momenteel is deze bookmaker alleen beschikbaar in Engeland. Het is afwachten of ze hun diensten ook gaan aanbieden in NL. Virgin Bet bestaat al sinds mei 2019, terwijl LiveScore Bet legaal Nederland pas uitkwam in 2021.

We verwachten dat ze eerst gaan kijken hoe succesvol LiveScore Bet legaal Nederland gaat zijn. Voordat ze een nieuwe bookmaker uitbrengen voor de Nederlandse markt.

Wat zijn de voordelen van deze bookmaker?

LiveScore Bet legaal Nederland is volledig gespecialiseerd op sportweddenschappen. Er zijn dus verder geen andere soorten kansspellen. Dit brengt veel voordelen met zich me, omdat de goksite is geoptimaliseerd voor sportweddenschappen.

Ten eerste heeft LiveScore Bet legaal Nederlands een hele overzichtelijke interface. Aan de linkerkant staan de sporten waar je uit kunt kiezen en aan de rechterkant heb je een groot spelformulier met al je weddenschappen.

In het midden staan alle wedstrijden waar je op kunt wedden. LiveScore Bet legaal Nederland is daarom heel duidelijk en gebruiksvriendelijk. Alle belangrijke informatie wordt meteen weergeven. Dit is een ander punt waarom LiveScore Bet betrouwbaar is.

Je hebt zelfs diverse opties om de weergave van het spelformulier te wijzigen. Verder kunnen nieuwe spelers met de LiveScore Bet promotiecode in aanmerking komen voor een uitgebreide welkomstbonus bij LiveScore Bet legaal Nederland.

Bij je eerste weddenschap ter waarde van €10, ontvang je Free Bets met een totale waarde van €100. Je kunt deze bonus gebruiken om weddenschappen te plaatsen. Vervolgens mag je de winsten uit de bonus houden.

Als je LiveScore Bet en alle andere goksites wilt vergelijken, vindt je op Kelbet alle legale goksites in Nederland in 2023, en houdt je het gokken nieuws in de gaten.

Govert
36 artikelen
Onze expert op het gebied van legale zaken. Alles wat betaalmethodes, gokwetten en de legaliteit van aanbieders betreft heeft Ricardo goed op het oog.