Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

LiveScore Bet is beschikbaar in Nederland

Ja, je hoort het goed! Na lang wachten is de website van LiveScore Bet eindelijk live in Nederland, wat betekent dat jij er nu ook gebruik van kunt maken. LiveScore Bet had al lange tijd een vergunning, namelijk al sinds 1 oktober 2021, maar de website is pas sinds kort live.

De website geniet van een gebruiksvriendelijke interface en je kunt ervoor kiezen om op tal van sporten te wedden. Verder is het aanmeldproces bij LiveScore Bet relatief eenvoudig en lijkt de bookmaker zich vooral te gaan focussen op voetbal.

LiveScore Bet is eigendom van LiveScore Malta Limited, dat enkel onder de naam LiveScore Bet van een Nederlandse gokvergunning geniet. Het bedrijf is vrij jong, gezien het kort voor de coronapandemie is opgericht, wat betekent dat het een frisse en moderne look kan geven op een vrij traditionele industrie, als de gokwereld.

Het is vrij opvallend dat de integratie van de website zo lang heeft geduurd en dat hij pas na zo’n half jaar online is gegaan in Nederland, maar desalniettemin zijn wij erg blij met deze nieuwe toetreder in de Nederlandse gokmarkt. Wij van Kelbet zullen jullie hopelijk zo snel mogelijk voorzien van een onafhankelijke LiveScore Bet review, waarmee we onder meer het spelaanbod, de LiveScore Bet welkomstbonus, het registratieproces, de betaalmethoden en de klantenservice stevig onder de loep zullen nemen.

  1. 100% FREE BET TOT €250*
    *24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie. Alleen winsten van de Free Bet worden uitbetaald. Zie onderstaande regels. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Volledige voorwaarden
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.