Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

LiveScore Bet review: onze mening over de bonussen, app en odds

LiveScore Bet is een internationale bookmaker, die ook in Nederland beschikbaar is. In deze LiveScore Bet recensie gaan we kijken naar wat er allemaal mogelijk is bij deze aanbieder. En nog veel belangrijker of je hier plezier kunt hebben.

LiveScore Bet ReviewOnze Beoordeling
WelkomstbonusWed € 10 en krijg € 50 aan freebets
9/10
Markten9/10
Odds8/10
Streamen/live wedden9/10
Mobiele App0/10
Betaalmethoden8/10
Klantenservice7/10
Gemiddelde8/10
RegistreerBinnenkort
  1. WED €10 EN SCOOR €50 AAN FREE BETS
    Je moet 24 jaar of ouder zijn om bonussen te ontvangen. Nieuwe leden. Weddenschap van minimaal € 10 tegen minimale odds van 1.5 op Sportsbook, geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na aanmelding. 5x € 10 aan Free Bet (Gratis weddenschappen), te accepteren binnen 7 dagen, geldig gedurende 7 dagen vanaf acceptatie. Klik hier voor de regels. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Speel bewust 24+. Volledige voorwaarden

Livescore Bet Welkomstbonus – 9/10

Als eerste gaan we in deze LiveScore Bet review kijken naar de welkomstbonus die aangeboden wordt. En we kunnen alleen maar aangeven dat deze goed is te noemen. Je krijgt namelijk tot € 50 aan free bets. En hier hoef je maar € 10 voor te wedden. Dit betekent dat je een goede LiveScore Bet bonus kunt verwachten.

Het is wel belangrijk om er bij te zeggen dat deze bonus alleen beschikbaar is als je 24 jaar of ouder bent. Daarnaast is een LiveScore Bet promotiecode hiervoor niet nodig. Ook moet je binnen 14 dagen na het aanmaken van je account deze weddenschap van minimaal € 10 plaatsen.

LiveScore Bet Welkomstbonus

Beschikbare wedmarkten bij Livescore Bet – 9/10

Na je Livescore Bet registratie wil je beginnen met gokken. Dit kun je hier alleen op sporten doen. Daar heb je gelukkig veel keuze in. Niet alleen heb je meer dan 20 sporten waar je uit kunt kiezen. Al deze sporten hebben ook meerdere competities en toernooien waar je uit kunt kiezen. Uiteraard zijn de belangrijkste sporten voor Nederland ook beschikbaar, het gaat dan natuurlijk om voetbal, tennis, wielrennen en darten.

LiveScore Bet odds – 8/10

Het volgende punt in deze LiveScore Bet review zijn de odds. Dit is als je kijkt naar sportwedden misschien nog wel het belangrijkste. De meeste bookmakers in Nederland bieden namelijk vergelijkbare sporten en evenementen aan. Hierdoor zul je niet zo snel je keuze daarop baseren.

LiveScore Bet Odds

We hebben voor de LiveScore Bet review tien willekeurige weddenschappen gecontroleerd met de andere bookmakers in Nederland. Hieruit kunnen we alleen maar concluderen dat in onze LiveScore Bet opinie deze bookmaker vergelijkbaar is met de rest. We hebben niet een uitschieter kunnen constateren en ze zitten redelijk in het midden in vergelijking met de rest.

Streamen en live wedden bij LiveScore Bet – 9/10

Als je wilt gaan wedden bij deze bookmaker dan zul je misschien blij verrast zijn dat je hier ook live kunt streamen. Dit betekent dat je de meeste evenementen ook kunt bekijken via deze aanbieder. Dat is in onze LiveScore Bet opinie zeker een aanwinst. Natuurlijk zijn niet alle evenementen beschikbaar, dat heeft dan weer met uitzendrechten te maken.

Daarnaast kun je ook live wedden bij deze bookmaker. Dit betekent dat je niet alleen het sportevenement kunt zien, maar ook op basis van wat er gebeurd je weddenschappen kunt plaatsen. De livestream die wij voor deze LiveScore Bet review probeerde werkte uitstekend zonder enige problemen.

Live Wedden bij LiveScore Bet

LiveScore Bet mobiele app – 0/10

Tijdens het maken van deze LiveScore Bet review kwamen we er achter dat er nog geen LiveScore Bet app is. Dit betekent dat we die ook niet kunnen beoordelen. Daarentegen kun je gelukkig wel gewoon wedden op je mobiele apparaten. De mobiele website werkt namelijk prima. Deze werkt net zo goed als de normale website. Je heb hier ook alle mogelijkheden die je normaal kunt gebruiken tot je beschikking.

LiveScore Bet betaalmethoden – 8/10

Als we kijken naar de betaalmethoden dan zien we hier wat we verwachten in Nederland. Je kunt je LiveScore Bet betalingen uitvoeren via iDEAL en creditcardsl. Dit betekent dat je het kunt doen zoals je zelf wilt. Het is onze LiveScore Bet opinie dat dit prima is voor de meeste mensen en dat er slechts een handje vol mensen zullen zijn die andere betaalmethoden willen zien.

Klantenservice – 7/10

Op het gebied van klantenservice heb je gewoon simpelweg niet heel veel keuze. Je hebt de livechat, die wel 24/7 beschikbaar is. En je hebt de veelgestelde vragen pagina. Dit zal voor de meeste mensen meer dan genoeg zijn. Maar wij hadden in deze LiveScore Bet review toch graag wat meer mogelijkheden gezien. Gelukkig is het wel volledig in het Nederlands, waardoor je daar in ieder geval geen problemen mee zult hebben.

Onze mening over Livescore Bet

Al met al kunnen we deze LiveScore Bet review afsluiten met positiviteit. Het overgrote deel is gewoon goed te noemen. En de meeste spelers zullen nergens last van hebben. Je kunt hier als je wilt prima sportwedden. Uiteraard is het zoals altijd belangrijk dat je gokt met verantwoording. Ga nooit gokken met geld dat je niet kunt missen. En bij eventuele verslavingsverschijnselen, zoek hulp.

Neem de tijd om Kelbet te bezoeken en vergelijk LiveScore Bet met de beste bookmakers en de beste casino’s in Nederland!

Matthijs
28 artikelen
Matthijs houdt simpelweg van sport, met speciale interesses in voetbal en Formule 1. Ook leest hij graag over alles wat ...