Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

LiveScore Bet betalingen: betaalmethoden

Als je wilt gaan gokken, dan zul je bij LiveScore Bet betaling moeten doen. In dit artikel gaan we je vertellen hoe dit werkt, wat je kunt verwachten van een LiveScore Bet betaling en wat dit eventueel gaat kosten. Ook gaan we kijken naar hoe het LiveScore Bet geld opnemen werkt.

100% FREE BET TOT €250*
*24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie. Alleen winsten van de Free Bet worden uitbetaald. Zie onderstaande regels. Registreer je bij CRUKS om jezelf uit te sluiten. LiveScore Bet NL heeft een vergunning van de Kansspelautoriteit met nummer 1740/01.247.826. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Volledige voorwaarden

Livescore Bet Betaling stappenplan

Voordat je bij LiveScore Bet storten gaat, kan het handig zijn om te weten hoe het werkt. Daarom hebben we een stappenplan voor je gemaakt waarmee je makkelijk kunt zien hoe je LiveScore Bet betaling werkt.

Hoe stort je geld

Als eerste gaan we kijken hoe het LiveScore Bet storten werkt. Dit kun je doen aan de hand van het volgende stappenplan:

Zoals je ziet is een LiveScore Bet betaling vrij makkelijk uit te voeren. En is het niet moeilijker dan de meeste online aankopen die je doet.

Hoe neem je geld op

Natuurlijk wil je je winsten ook weer kunnen gebruiken. Sommige zullen het gebruiken om meer mee te gokken, maar ook zijn er mensen die het geld weer op hun eigen rekening willen hebben. Daarvoor kun je het volgende stappenplan gebruiken.

  • Ga naar de website van deze aanbieder
  • Log in op je account
  • Ga naar LiveScore Bet geld opnemen
  • Kies de gewenste betaalmethode
  • Kies het bedrag
  • Bevestig de betaling

Afhankelijk van de LiveScore Bet betaalopties die je gebruikt zal het meestal binnen 24 uur op je rekening staan.

Betaalmethoden bij Livescore Bet

Je kunt je LiveScore Bet betaling doen door gebruik te maken van verschillende betaalmethoden. We hebben hier vast een overzicht gemaakt van de betalingen en wat je er van kunt verwachten.

BetaalmethodenMin. / Max. stortingTransactiekostenTijdsduur
iDealMin. € 5 / max eigen limietGeenDirect
CreditcardMin. € 5 / max eigen limietGeenDirect

Ook voor LiveScore Bet geld opnemen geldt dat je verschillende opties hebt. Hieronder kun je daar het overzicht vast van zien.

BetaalmethodenMin. / Max. opnameTransactiekostenTijdsduur
BankoverschrijvingEigen limietenGeenMax 24 uur
CreditcardEigen limietenGeenMax 24 uur

LiveScore Bet iDEAL

Als je bij LiveScore Bet iDEAL wilt gebruiken dan heb je geluk. Je kunt hier gebruik maken van deze betaalmethode. Hierdoor kun je je LiveScore Bet betaling doen op een manier die je al gewend bent. Dit natuurlijk omdat voor online gokken iDEAL de meest populaire betaalmethode in Nederland is.

Het grootste nadeel is wel dat je niet bij LiveScore Bet geld opnemen kunt doen met iDEAL. Dit is een tekortkoming van de betaalmethode zelf. Gelukkig is het wel mogelijk om LiveScore Bet geld opnemen te doen via een bankoverschrijving. Dit gaat naar dezelfde rekening als waarme je geld gestort hebt.

LiveScore Bet PayPal

Wel is het belangrijk om te weten dat PayPal zelf transactiekosten rekent. Dit is afhankelijk van de grootte van het bedrag waarmee je stort of opneemt. Daarnaast kost het ook nog tijd om van je PayPal rekening naar je persoonlijke rekening geld over te maken.

LiveScore Bet Paysafe

Helaas is het niet mogelijk om bij LiveScore Bet Paysafe te gebruiken. Dit betekent dat je hier niet zo veel aan hebt. Dit heeft er ook mee te maken dat deze betaalmethode volledig anoniem is. Daardoor heb je bij deze bookmaker niets aan eventuele Paysafe kaarten die je hebt.

LiveScore Bet Trustly

Het is momenteel niet mogelijk om bij LiveScore Bet Trustly te gebruiken. Dit betekent dat als dit je favoriete betaalmethoden is, dat je deze hier niet kunt gebruiken voor je betalingen of opnames.

LiveScore Bet creditcard

Het is mogelijk om bij LiveScore Bet creditcards te gebruiken. Dit kun je doen met MasterCard, Visa en Maestro. Dit betekent dat je de meeste gebruikte creditcards kunt gebruiken.

Ook voor LiveScore Bet geld opnemen kun je deze methode gebruiken. Je moet hiervoor wel eerst een een betaling hebben gedaan met deze betaalmethode anders is dit geen mogelijkheid.

Houdt er natuurlijk rekening mee dat een creditcard een vorm van een lening is. Daardoor is het altijd verstandig om hier alleen mee te betalen als je zeker weet dat je hier geen problemen mee krijgt. Doe je dit niet, dan kun je namelijk flink in de problemen komen en dat is het laatste dat we willen.

LiveScore Bet Afterpay

Het is niet mogelijk om bij LiveScore Bet Afterpay te gebruiken. Dit betekent dat je geen Afterpay mogelijkheden hebt voor deze bookmaker. Dit heeft er alles mee te maken dat dit vanuit de wet niet mag.

Het is namelijk mogelijk om met Afterpay te kunnen gokken op het feit dat je gaat winnen. Je hoeft namelijk pas na afloop te betalen. Dit kan echter betekenen dat personen flink in de schulden terecht kunnen komen. Dit is dan ook de voornaamste reden dat je bij LiveScore Bet Afterpay niet kunt gebruiken.

LiveScore Bet Betaalmethoden

Veelgestelde vragen over Livescore Bet

We hebben vast een aantal van de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet wat betreft de LiveScore Bet betalingen.

Wat zijn de transactiekosten?

Deze aanbieder hanteert zelf geen transactiekosten. Je kunt dus zonder problemen bij LiveScore Bet geld opnemen. Echter is het mogelijk dat sommige goksites betaalmethodes hun eigen transactiekosten rekenenen.

Hoe werkt de ‘Proof of identity’?

Voordat je bij LiveScore Bet geld opnemen kunt, moet je eerst je identiteit kunnen bevestigen. Dit zal gebeuren door je ID of paspoort up te loaden.

Minimale stortingen en opnames?

De minimale storting is €5. Voor LiveScore Bet geld opnemen geld geen minimum limiet.

Hoelang is de transactietijd?

Voor het geld storten is de transactietijd direct. Voor geld opnames kan het tot 24 uur duren afhankelijk van de betaalmethode.

Hoe annuleer ik een opname?

Dit kun je doen op dezelfde plek waar je de opname aanvraagt. Let wel, dit kan alleen als de aanvraag nog niet verwerkt is.

Welke valuta zijn beschikbaar?

Je kunt hier alleen gebruik maken van de euro.

Kun je met bovenstaande methodes ook internationale transacties doen.

Nee dit is niet mogelijk.

Welke betaalmethoden zijn beschikbaar?

Je hebt de volgende LiveScore Bet betaalmethoden beschikbaar:
– iDEAL
– Creditcards.

LiveScore Bet klantenservice

Mocht je problemen hebben met een betaling bij deze aanbieder, dan kun je terecht bij de klantenservice. Deze is volledig in het Nederlands te vinden. Hierdoor heb je in ieder geval geen comminunicatie problemen. Aan de andere kant heb je alleen maar de mogelijkheid voor een live chat of via de veelgestelde vragen van de website.

Hoewel de live chat 24/7 beschikbaar is, is er weinig keuze in de manier hoe je geholpen wilt worden. Dit kan voor sommige mensen enigszins vervelend zijn. Hoewel we niet verwachten dat dit voor de meeste mensen een heel groot probleem is.

Govert
36 artikelen
Onze expert op het gebied van legale zaken. Alles wat betaalmethodes, gokwetten en de legaliteit van aanbieders betreft heeft Ricardo goed op het oog.