Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ADO Den Haag strikt Bingoal als nieuwe stadionpartner

ADO gaat samenwerken met Bingoal
IMAGO/Pro Shots

Bingoal is met ingang van het nieuwe seizoen de nieuwe naamgever van het stadion van ADO Den Haag. Joeri Impens en Edwin Reintjes hebben namens beide partijen de handtekeningen gezet onder een overeenkomst die tot 2025 gaat lopen. Het Belgische bedrijf is de opvolger van Cars Jeans en de letters van het “Bingoal Stadion” zullen vanaf augustus zichtbaar zijn.

Nadat ADO Den Haag eerder bekendmaakte zijn nieuwe hoofdsponsor gevonden te hebben, is ook de stadionpartner bekendgemaakt. Bingoal is geen onbekende in de wereld van sponsoring. In België sponsort het bedrijf ook SK Lommel, dat op het tweede niveau actief is. Bingoal is daarnaast ook zeer actief in het wielrennen. Niet alleen hebben zij een eigen wielrenteam, maar ook zijn zij naamgever van diverse koersen op de weg en in het veldrijden.

Joeri Impens, CEO van Bingoal, zegt het volgende:

“Wij zijn zeer content met deze deal. Door ons te verbinden aan ADO Den Haag verwachten wij onze naam- en merkbekendheid te kunnen vergroten in Nederland. Gezien de ligging van het stadion en het groeipotentieel van de club zijn wij ervan overtuigd dat wij met ADO Den Haag de komende jaren de gezamenlijke doelstellingen en ambities kunnen realiseren. Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij er tevens voor gekozen ons als mouwsponsor te committeren.”