Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep D Voorspellingen – Gaat regerend kampioen Frankrijk door?

Het Franse team zet zijn titel weer op het spel! Les Bleus zullen proberen om de vloek van de titelhouder te vermijden. In theorie, als de spelers van Didier Deschamps in goede vorm zijn, zou het genoeg moeten zijn om de eerste plaats in de groep te garanderen.

Achter hen zou de strijd hevig moeten zijn tussen Denemarken, halve finalisten van de laatste EK, en Tunesië, die nog steeds tot de beste Afrikaanse ploegen behoren. Australië, gekwalificeerd na twee play-off wedstrijden, zal geen gemakkelijk toernooi hebben maar zou de verrassing van de groep kunnen zijn.

Onze WK Groep D voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep D wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

2022 WK Groep D Favorieten en Outsiders

De titelverdedigers, Frankrijk, lijken alles in zich te hebben om deze eerste ronde van het WK zonder problemen door te komen. Toch zullen ze moeten oppassen voor Denemarken, dat hen enkele weken geleden in het Stade de France versloeg in de Nations League (1-2).

Achter hen lijkt ook Tunesië goed geplaatst om de kansen te verslaan. De Adelaars van Carthago zijn vaak op het rendez-vous tijdens de Afrika Cup of Nations. Zij kunnen ook hun gewicht in de schaal leggen. Australië zal proberen het goed te doen in dit toernooi.

Groep D Voorspellingen – Favorieten

  • Frankrijk: ‘Les Bleus’ hebben veel ervaring in grote wedstrijden en zullen er alles aan willen doen om ook dit jaar weer de eindstreep te halen. De ploeg van Didier Deschamps lijkt de favoriet om bovenaan in hun groep te eindigen.
  • Denemarken: Dit geweldige team blijft indruk maken. Na hun verrassende optreden in de halve finale van het laatste Euro, beschikt het Scandinavische land over goede spelers en het heeft dit bevestigd door Frankrijk in juni te verslaan tijdens de Nations League.

Groep D Voorspellingen – Outsiders

  • Tunesië: De Tunesiërs hebben een kans om in deze competitie te spelen. Ze zullen het goed moeten doen in de wedstrijd tegen Denemarken vanaf het begin. Tunesië heeft een aantal spelers die het verschil kunnen maken, zoals Khazri.
  • Australië: Dit zou de grote onbekende zijn en het lijkt riskant om op het Oceanische land te rekenen. Zij hebben zich gekwalificeerd na twee overwinningen in de bekerwedstrijden tegen de Verenigde Arabische Emiraten en Peru. Het zal dus een gelegenheid zijn om de waarde van dit team te peilen.
WK Groep D Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.