Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep G Voorspellingen: wed op het team dat zich onderscheidt van de massa

Eén ploeg steekt met kop en schouders boven de rest uit, Brazilië. De recordhouder voor de meeste WK-overwinningen schuift zichzelf opnieuw naar voren als een meer dan serieuze kanshebber voor de titel. In een groep die bijna exact lijkt op hun groep van 2018, Brazilië lijkt een streepje voor te hebben zijn toekomstige tegenstanders.

Brazilië buiten beschouwing gelaten, zou de strijd tussen de andere drie teams wel eens venijnig kunnen zijn. Servië, Zwitserland en Kameroen hebben allemaal een zaak te maken, en aangezien de groep elke dag een andere opstelling heeft. Ze zullen er allemaal op gebrand zijn om wat punten mee te nemen uit hun wedstrijden met Brazilië.

Onze WK Groep G voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep G wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

De favorieten en de outsiders van Groep G van de WK

Brazilië zou logischerwijs bovenaan in deze groep moeten eindigen. De spelers van Brazilië zouden het land in staat moeten stellen om door de eerste fase van dit WK te cruisen. Met Neymar, Coutinho, Gabriel Jesus en zelfs Richarlison heeft Brazilië zeker de middelen om te scoren, en bovendien kan het altijd rekenen op de waardevolle ervaring van Thiago Silva.

Voor het overige lijkt Zwitserland, ondanks alle hindernissen, in een iets betere positie te verkeren dan de andere twee tegenstanders. Let vooral op het Servische trio Tadic, Mitrovic, Vlahovic, dat wel eens voor vonken zou kunnen zorgen, en op Kameroen, dat Algerije afgetroefd heeft in de play-offs van de kwalificatie.

Groep G Voorspellingen – Favorieten

  • Brazilië: Een van de favorieten voor de titel, die deze positie vanaf het begin van de competitie zal willen veiligstellen. Met spelers van wereldklasse op elke positie, zou Brazilië logischerwijs zijn groep moeten domineren.
  • Zwitserland: De kwartfinalisten van de Euro hebben Frankrijk uitgeschakeld en waren zo dichtbij het uitschakelen van Spanje. De Zwitsers hebben ervaring en vertrouwen opgedaan in de maanden voor het WK in Qatar.

Groep G Voorspellingen – Outsiders

  • Servië: Een dark horse, in staat om bovenaan te eindigen in zijn kwalificatiegroep tegen een team als Portugal terwijl het in League B speelt in de Nations League. Met spelers als Milinkovic-Savic, Tadic en de nieuwkomer Vlahovic is Servië goed bewapend.
  • Kameroen: Ze hebben voor een spektakel gezorgd door Algerije in de uitwedstrijd in de allerlaatste seconde van de extra tijd te verslaan. Het zou verstandig zijn om de Ontembare Leeuwen in Qatar niet af te schrijven. Het Afrikaanse team heeft niets te verliezen en een verrassende wending is hier heel goed mogelijk.
Groep G Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.