Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep F Voorspellingen, wedden op een zware groep

Dit is waarschijnlijk de moeilijkst te voorspellen groep. Terwijl België iets sterker lijkt te staan, zullen Kroatië, Marokko en Canada alles op alles zetten om bij de beste twee te eindigen.

De Rode Duivels blijven de favorieten, maar kijk uit voor de runner-up van de vorige editie, Kroatië, die meer dan één truc achter de hand heeft. Hakimi’s Marokko mag ook niet onderschat worden, terwijl Canada niets te verliezen zal hebben. Bekijk hier onze Groep F Voorspellingen.

Onze WK Groep F voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep F wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

2022 WK Groep F Favorieten en Outsiders

Beide Europese landen lijken in een goede positie om bovenaan te eindigen. België, de halve finalist van de vorige editie, zal het beter willen doen dan in 2018 en Kroatië, een dappere ploeg die op een finale blijft staan, zal proberen de Belgen het moeilijk te maken voor de eerste plaats.

Achter hen, moeten we oppassen dat we het Marokkaanse team niet onderschatten. Dit is een solide ploeg die geen gemakkelijke tegenstander zal zijn. Marokko, dat in 2018 met Portugal en Spanje niet werd geholpen door de scheidsrechters, heeft niet slecht gepresteerd en zal proberen hun vooruitgang te evalueren. Canada zal ook zijn kansen verdedigen.

Groep F Voorspellingen Favorieten

  • België: De Rode Duivels hebben de meest complete ploeg en zullen waarschijnlijk de eerste plaats bemachtigen. Ze zullen echter moeten oppassen dat ze niet in de Kroatische en Marokkaanse val vallen.
  • Kroatië: Zij zijn een zeer ervaren ploeg onder leiding van Luka Modric, aanwezig voor wat hoogstwaarschijnlijk zijn laatste WK zal zijn. Het land met de geblokte vlag is een serieuze kandidaat voor de eerste plaats. Kroatië heeft het niveau om zich te meten met België.

Groep F Outsiders

  • Marokko: Zelfs zonder Ziyech zijn de Marokkanen een taaie natie om tegen te spelen. Ze zullen het al hun tegenstanders in de groepsfase zeker moeilijk maken.
  • Canada: Zij zijn een verbeterend land, en hoewel zij niet de favorieten zijn, is het waarschijnlijk dat de teamgenoten van Jonathan David het velen moeilijk zullen maken in deze wedstrijd.
WK Groep F Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.