Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe Wedden op Grand National 2022 (paardenrennen): soorten weddenschappen, aanbiedingen, kansen, voorspellingen

U bent op de juiste plaats voor alles wat te maken heeft met wedden op Grand National.

 1. Welkomstbonus tot €60
  +18 / nieuwe klanten/ 100% van de eerste storting : Tot een maximum van €30 / 10% cashback op alle weddenschappen tot een maximum van €30 / Binnen 30 dagen na je eerste storting. Volledige voorwaarden
  • wedden op paarden
  • Storten met iDeal

In dit artikel vindt u alles wat u moet weten over de Engelse Grand National weddenschappen 2022 – een van de hoogtepunten op de sportkalender. 

Dit paardenevenement spreekt tot de verbeelding van 150.000 gokkers op Aintree racecourse, plus een geschat wereldwijd televisiepubliek van 600 miljoen mensen. 

Grand National 2022 : Kort overzicht van het evenement

In dit artikel zullen we de volgende onderwerpen behandelen;

 • Favorieten bij het wedden op Grand National 2022
 • Hoe te gokken op Grand National 2022
 • Waar Grand National weddenschappen te plaatsen
 • Welke Grand National voorspellingen u kunt doen 
 • En veel meer!

Dit paardenevenemement heeft vele grote winnaars gehad. Eerdere winnaars van de Grand National zijn een nuttige bron, of u nu op zoek bent naar de volgende winnaar of gewoon herinneringen wilt ophalen aan klassieke races. 

Dit zijn enkele winnaars van het fameuze evenement;

 • 2021 Minella Times
 • 2019 Tiger Roll
 • 2018 Tiger Roll
 • 2017 One For Arthur
 • 2016 Rule The World
 • 2015 Many Clouds
Wedden op Grand National 2022

Grand National 2022: favorieten en voorspellingen

In de aanloop naar de 2022 Aintree Grand National, wat zijn de belangrijkste paarden om naar uit te kijken? 

Hier kijken we naar enkele van de favorieten die hoog op de Grand National voorspellingen zouden moeten staan, en die prominent aanwezig zullen zijn in de Grand National weddenschappen van dit jaar.

Hoe te wedden op de Grand National 2022: Stap voor stap

Als je een doorgewinterde pro bent in het wedden op de Grand National, staat deze gids misschien al op je radar. 

Als u nieuw bent in het plaatsen van een gokje op ‘s werelds grootste paardenevenement, of alleen een Grand National weddenschap een keer per jaar afsluit, hebben we een aantal tips die u niet wilt missen. 

Als u niet bekend bent met gokken op paarden, lees dan verder voor een stappenplan bij het wedden op Grand National Wedden online.

Stap 1: Kies een online bookmaker

Bekende namen als ZEturf is slechts een van de grote bookmakers waar gokkers voor kiezen tijdens Grand National 2022 en u kunt vertrouwen op deze gerespecteerde firma.

Naarmate het evenement in zicht komt tijd zal deze bookmaker speciale 2022 Grand National aanbiedingen hebben. Maar de ervaring van het plaatsen van een Grand National weddenschappen online is precies hetzelfde, ongeacht de bookmaker.

Stap 2: Aanmelden

Zodra u op de ZEturf site bent, zult u de zeer voor de hand liggende ‘account openen’ knop niet over het hoofd kunnen zien.

U hoeft alleen maar uw basisgegevens en uw kaartgegevens in te vullen als u gaat storten.

Stap 3: Doe een storting

Valideer uw accountgegevens door uw e-mailadres te controleren (een validatielink zal naar uw e-mailadres worden verzonden). Nu kunt u storten naar een betaalaccount.

Stap 4: Weddenschappen plaatsen 

Nadat u voorgaande stappen voltooid hebt bent u in staat om een weddenschap te plaatsen op uw favoriete paard bij de Grand National weddenschappen.

Waar kan ik wedden op de Grand National 2022?

Wanneer u voor het eerst op zoek gaat naar Grand National weddenschappen, bent misschien alleen maar bezig met het verkrijgen van toegang tot een specifieke race. 

Maar wat u zou moeten denken, is wat er gebeurt als die ene race voorbij is. Op welke andere evenementen wilt u dan wedden?

Indien u al de online weddenschappen op één plaats kunt houden, kan het helpen om alles op een rijtje te houden. ZEturf biedt u deze mogelijkheid en hierdoor kunt u zelfs verder gaan dan paardenrennen alleen.

Bovenstaand in acht nemend, raden wij u ZEturf aan. U kunt hier namelijk de ZEturf promotiecode voor welkomstbonus activeren. ZEturf is de enige legale aanbieder in Nederland waarbij een bonus in het verschiet legt.

Grand National 2022 : Weddenschappen

Afhankelijk van hoe ervaren u bent, kan wedden op de Grand National 2022 variëren van zeer eenvoudig tot zeer complex. Dus, laten we beginnen met de basis.      

🏇 Win

Wins zijn een van de meest voorkomende soorten weddenschappen en zijn veruit de meest eenvoudige. Wanneer je wedt op een overwinning, wed je dat een paard de eerste plaats zal winnen.

🏇 Place 

Met place weddenschappen, plaats je een weddenschap dat een paard ofwel de eerste ofwel de tweede plaats zal innemen.

🏇 Each way

Een each-way weddenschap is een ander zeer populair type weddenschap. Het bestaat uit twee weddenschappen, één dat een paard zal winnen, en een andere dat het bij de eerste 4 of 5 plaatsen zal eindigen.

Omdat dit type weddenschap u meer speling geeft, zullen de kansen lager zijn, maar u hebt wel betere kansen bij het gokken op paarden. 

Grand National 2022 weddenschap odds uitgelegd

Het is waar dat er veel verschillende weddenschappen zijn die u kunt plaatsen, maar u hoeft ze eigenlijk niet allemaal te begrijpen om te kunnen wedden op een race. Wat wel helpt om te begrijpen, zijn de verschillende manieren waarop u kunt wedden op paardenraces.

Dit zijn fixed odds wedden en parimutuel wedden en we hebben elk van deze in detail uitgelegd hieronder.

✔️ Fixed-Odds wedden  

Fixed odds wedden is de term voor het plaatsen van weddenschappen bij een bookmaker tegen afgesproken kansen. In principe maakt u uw selectie, bijvoorbeeld welk paard een bepaalde race zal winnen, en de bookmaker bij wie u wedt geeft u de kansen voor uw weddenschap.

U betaalt uw inzet op dit punt. Als uw selectie juist blijkt te zijn, dan krijgt u uitbetaald op basis van een combinatie van de kansen die u hebt gekregen en het bedrag dat u hebt ingezet. Als uw selectie niet juist is dan houdt de bookmaker je oorspronkelijke inzet.

Met fixed odds weddenschappen weet u hoeveel u kunt winnen op het moment dat u de weddenschap plaatst, met één uitzondering. Soms moet u de zogenaamde startprijs (SP) nemen. 

Dit betekent dat u niet de afgesproken kans krijgt op het moment dat u de weddenschap plaatst, maar dat u de kans neemt die er is op het moment dat de race begint.

✔️ Parimutuel wedden

Parimutuel weddenschappen zijn ook bekend als Tote weddenschappen en zijn heel anders dan fixed odds weddenschappen. U maakt uw selecties op dezelfde manier, maar er zijn geen odds bij betrokken en u wedt niet tegen een bookmaker.

Aan het einde van de race wordt de pot verdeeld onder diegenen die een winnende weddenschap hebben geplaatst, afhankelijk van hoeveel ze hebben ingezet.

Uw winst wordt dus bepaald door drie factoren – hoeveel u heeft ingezet, hoeveel er in totaal is ingezet op de race, en hoeveel mensen een winnende weddenschap hebben geplaatst. 

Grand National 2022: De criteria waarmee rekening moet worden gehouden 

Ons artikel over paardenrennen is een uitstekend startpunt voor iedere gokker die meer te weten wil komen over. Hieronder hebben we enkele criteria uiteengezet. 

🏇 De staat van de racebaan

Verschillende paarden genieten van verschillende bodemomstandigheden en daarom is de staat van de racebaan van vitaal belang voor de trainer en eigenaar van een paard om te beslissen wanneer en waar een paard moet lopen. 

Sommige paarden zijn gespecialiseerd in een bepaalde piste. Terwijl andere zich kunnen aanpassen aan verschillende omstandigheden en effectief kunnen lopen op verschillende soorten gangen.

🏇 Het aantal concurrenten

Hoe minder concurrenten, hoe meer kans er is op een gunstige uitslag. Bij het wedden op paardenraces is het belangrijk te weten hoeveel concurrenten participeren in een wedstrijd. Zodoende kunt u van te voren weten of er 

🏇 De profielen van de concurrenten 

Het profiel van zowel het paard als de jockey zijn belangrijk bij het plaatsen van een weddenschap. Een jockey in een paardenrace kan vergeleken worden met een coureur in een formule 1 race. 

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de beste jockeys op de beste paarden rijden. Net als trainers, moeten de jockeys zich bewijzen voordat ze de beste paarden in de sport krijgen toevertrouwd.

Grand National Live Streaming

Om alle actie van de drie dagen van het Grand National 2022 mee te maken, biedt ZEturf live streaming van hoge kwaliteit, zodat u niet naar een ander browservenster hoeft te gaan of de TV aan hoeft te zetten.

Bij ZEturf hoeft u alleen maar een positief saldo op uw rekening te hebben en een enkele weddenschap te plaatsen in de 24 uur voorafgaand aan een race, waarna u de live actie kunt volgen terwijl het gebeurt. 

Om er zeker van te zijn dat u geen enkele minuut van de races hoeft te missen, kunt u de ZEturf app downloaden voor live streaming, waar u zich ook bevindt.

Veelgestelde vragen over paardenrace evenementen

In deze sectie hebben we een overzicht geplaatst van de meest gestelde vragen over de Grand National 2022

Wat zijn de beste paardenrace evenementen om op te wedden?

Afgezien van de Grand National 2022 is het Cheltenham Festival een ander bekend paardenevenement waar veel weddenschappen geplaatst kunnen worden.

Wat zijn de beste bookmakers voor Grand National 2022 weddenschappen?

Wij raden ZEturf aan voor de beste Grand National weddenschappen op de Nederlandse markt.

Wat is de beste manier om te wedden op de Grand National 2022?

Er zijn vele manieren om plezier te beleven aan het wedden op de Grand National 2022, maar wij raden u aan om each-way te wedden op de hoofdrace.

7 artikelen
Ferry schrijft over alles wat met online casino's te maken heeft. De gokkast-gekke content creator bestudeert alle nieuwe spellen en casino's op de Ne ...